top of page
Søg
  • Eva Rosengren

Liberty søger sameje familie

Liberty er min "keeper" fra Holly's kuld med Karel fra maj i år, hun er sort tricolor med stumphale, og planen er at hun skal have et par kuld hvalpe her hos mig, hvis hun vokser op og bliver ligeså fin som jeg regner med og hendes sundhedstest er i orden.


Lige nu bor hun hjemme hos mig selv, men planen har hele tiden været at hun skulle ud og bo hos en udstationeringfamilie. Er du måske en del af den familie? Hun er en håndfuld, så hun skal bo hos en familie der har haft aussie før og som har en hund i forvejen, selvfølgelig helst en aussie tæve, som kan hjælpe lidt med opdragelsen. Hun tester grænser igen og igen, derfor er det vigtigt at det er nogen der har forstand på at opdrage sådan en charmerende flab.


Hun skal udstilles lidt, og alt efter hvordan hun vokser, så vil hun allerede skulle udstilles som unghund, og det ville jo være ønsketænkning at finde en som drømmer om at udstille. Du behøver ikke at have kendskab til udstilling i forvejen, det kan vi sagtens tage hen ad vejen. Vigtigst er at du har forstand på hundetræning, har erfaring med aussie i forvejen og at du har en hund der kan klare en lille lort af en aussie hvalp. Hvis udstilling slet ikke er noget for dig, så er det også ok, men så vil jeg bare selv udstille hende, så jeg vil skulle låne hende til det.


Er det noget for dig, så skriv til mig på mail eller på facebook/messenger. Du SKAL have haft aussie før og have en eller flere hunde i forvejen, så hun ikke bliver alenehund. OG du skal have mod på en masse træning, for det kræver hun. Du skal helst bo max 1 times kørsel fra Stakroge, men har du både udstillet og trænet aussie før, så er afstanden ikke så vigtig. Send mig et lille skriv, hvis du mener at opfylde ovenstående og gerne vil høre mere om Liberty og sådan et samarbejde.
78 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page